Огромният скандал в Народното събрание продължава с пълна сила. БСП трябва

...
Огромният скандал в Народното събрание продължава с пълна сила. БСП трябва
Коментари Харесай

ПП и ДБ няма да влизат в пленарна зала в петък, поставиха ултиматум на БСП

Огромният скандал в Народното събрание продължава с цялостна мощ. 

Българска социалистическа партия би трябвало да знае, че ако промените в изборния кодекс се гласоподават в залата, ние няма да влизаме в договаряния с тях, без значение за кой мандат. Ако решат това, те декларират ясно на гласоподавателите си, че се връщат в статуквото.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков на взаимен брифинг с " Демократична България " в Народното събрание, откакто тази нощ ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия на практика прекроиха Изборния кодекс без никакво авансово разискване, написа

" Днес в правна комисия беше осъществено изменничество против честния избор на българските жители. Реално " хартиена коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС " споделиха на българите, че ще вземат решение вместо тях, а на българите в чужбина, че не се интересуват от тях ", съобщи Петков. 

Той сподели, че демократичната общественост няма да позволи всичко това да се случи тихо, подмолно и без никой да разбере. Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разгласи, че случилото се надалеч надвишава връщането на хартиена бюлетина:

" То е проява на мощ и проява на болшинство на реванша. Българска социалистическа партия не просто даде опция за гласоподаване с хартиена бюлетина - видяхме една доста сериозна проверка на целия Изборен кодекс, без никакви разисквания и доста съществени нарушавания на процедурата. "

По думите му това е проява на болшинство, което има мощ да ръководи. Той уточни, че Българска социалистическа партия не са намерили една тематика, с която да покажат, че няма да бъдат част от такова болшинство.

" В знак на митинг ние на следващия ден няма да бъдем в залата, когато ще се разискват тези оферти. Нека всички да схванат какво се случва - обединението на реванша се сглоби ", заяви водачът на парламентарната група на " Демократична България ".

Политическа партия няма да отидат на срещата с Движение за права и свободи за разискване на държавния бюджет, разгласи още Кирил Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР